Anders Jallai

Den fjärde mannen – vem var han?

Västtyska ambassaden i Stockholm 1975

Västtyska ambassaden i Stockholm 1975

 

SVT sänder i dagarna sin egenproducerade serie Den fjärde mannen efter den andra delen av Leif G. W. Perssons trilogi:

 

 1. Mellan sommarens längtan och vinterns köld, Pirat förlaget 2002.
 2. En annan tid ett annat liv, Pirat förlaget 2003.
 3. Faller fritt som i en dröm, Albert Bonniers förlag, 2007.

 

Den intressanta och välskrivna trilogin är uppenbart menad att förklara Palme-mordet och visa Leif G. W. Perssons teori och kunskap om mordet. Det är intressant med tanke på GW:s bakgrund, bland annat som rådgivare på Rikspolisstyrelsen under Rikspolischef Carl Persson och senare professor i kriminologi på RPS.

SVT:s Den fjärde mannen som alltså bygger på den andra delen i trilogin, handlar om ett mord som begåtts i Stockholm 1989. Mordet visar sig ha kopplingar till Västtyska ambassad-dramat 1975 där två tyska ambassadtjänstemän mördades av RAF. Om vi går direkt på pudelns kärna så handlar boken om fyra svenskar som Säpo misstänker har samröre med vänster-terroristgruppen RAF (Röda armé-fraktionen) även känd som Baader Meinhof-ligan. RAF var en av det kalla krigets farligaste terrorgrupper med minst 34 mord på sitt samvete. Senare när Stasiarkiven öppnades framkom det att RAF byggdes upp, utbildades och finansierades av Östtyska STASI. Och det är där vi har själva kärnpunkten i detta drama, åtminstone i den här andra boken i GW:s trilogi. De fyra svenskar som hjälpte RAF att ockupera den Västtyska ambassaden kan med gott samvete misstänkas ha varit svenska Stasi-agenter eller blivande Stasi-agenter. Därför är den här historien känslig än idag och jag väntar med tillförsikt på hur TV-serien avslutas i och med den tredje delen som visas på lördag 3 januari 2015.

En av de fyra som misstänks ha hjälpt till vid ambassadockupationen ska (i serien) bli utnämnd till försvarsminister i Sverige. Säpo får därför uppgiften att göra en bakgrunds-check på henne, det är nämligen en hon. Statsministern vill ha henne som försvarsminister och i del 2 av TV-serien fick vi reda på att Amerikanska ambassaden (CIA) också vill att hon utnämns. Trots hennes bakgrund som terrorist. De tänker nämligen använda hennes ”brokiga” RAF/Stasi-bakgrund till att senare kunna kontrollera eller påverka henne –  d v s ha en hållhake på en svensk Försvarsminister. Det vill göra henne till en CIA-asset. ”Så är det att vara lillebror”, säger den Amerikanska representanten till statsministerns sakkunnige i en scen i filmen. Det är en trovärdigt och intelligent plot, tycker jag.

Innan jag går in på vilka de fyra misstänkta Stasi-agenterna ska föreställa tänker jag kommentera GW:s trilogi. Böckerna gavs ut 2002, 2003 och 2007. Det som slår mig är dels det långa tidsavståndet mellan andra och tredje delen: fyra år. Det logiska hade varit att den tredje delen kom ut ett eller max två år efter den andra delen, alltså 2004/2005, men det tar hela fyra år innan den ges ut 2007. Dessutom, och kanske ännu mer intressant är att GW byter förlag mellan den andra och tredje delen vilket delvis kan förklara tidsglappet, men det kanske fanns fler skäl? Min gissning är att GW får problem med utgivningen av sin tredje del som ju ska knyta ihop trilogin och avslöja Palme-mördarna, vilka GW senare säger är personer som kommer från polisiära och militära säkerhetstjänster. GW byter dessutom från det delägda vänsterinriktade och oberoende förlaget Pirat, där även Jan Guillou huserar, till etablissemangets Albert Bonniers förlag. Albert Bonniers förlag (Bonnier Fakta) där Ebbe Carlsson några år tidigare var chef.

I den första boken Mellan sommaren längtan och vinterns köld berättar GW, delvis mellan raderna, att Sveriges statsminister var CIA-agent i unga år och värvades strax efter andra världskriget. I första boken kommer en amerikansk journalist till Sverige för att skriva om detta scoop men blir mördad, och hans manus blir beslagtaget av Säpo.

 

Palme ung red

Olof Palme som ung

 

Det jag själv fått reda på är att Palme värvades som CIA asset ca 1948 i USA, bl a på Kenyon College i Ohio där han studerade. Enligt mina uppgiftslämnare så var det en amerikansk professor på Kenyon som blev Olof Palmes kontaktman och mentor i CIA. Denne CIA-professor avslöjades för att vara dubbelagent åt KGB. D v s han hade senare värvats av KGB. Och här har vi den andra Pudel-kärnan. KGB fick alltså med all sannolikhet reda på att Palme värvats av CIA, genom sin agent ”CIA-professorn”. Och vad betyder det? frågar du dig. Jo, att KGB hade den bästa av hållhakar på en svensk socialdemokratisk partiledare: nämligen att partiledaren i hemlighet jobbade eller hade jobbat för CIA! Tänk er den tidningsrubriken 1986, och vad den skulle innebära för Olof Palme personligen och det socialdemokratiska partiet. Här får vi ett vagt motiv för KGB att mörda Palme men ett ännu bättre motiv för den svenska säkerhetstjänsten att oskadliggöra honom – Palme skulle nämligen resa på ett officiellt Moskvabesök för första gången på många år – i april 1986. Där skulle han eventuellt konfronteras med uppgifterna och på så sätt hamna under inflytande av KGB istället för CIA. Jag tror att Palme skulle ha haft svårt att undkomma den påtryckningen.

 

Den fjärde mannen, SVT-serie.

Den fjärde mannen, SVT-serie i tre delar.

 

Alltså: Vi har två böcker av G.W. Persson som ligger mycket nära sanningen. Dels den första boken Mellan sommarens längtan och vinterns köld som beskriver den svenska statsministern som en CIA agent, dels en andra bok En annan tid ett annat liv som beskriver fyra svenska Stasi-agenter som på något sätt har med Palmemordet att göra. Åtminstone är det den tolkningen jag gör. Då återstår gissningen: hur göra kopplingen mellan de här två händelserna/böckerna och Palmemordet? Ja, inte vet jag, höll jag på att säga. I den tredje delen Faller fritt som i en dröm så får vi nämligen inga svar. Jo, vi får svaret att en Säpochef ger en polis uppdraget att mörda statsministern eftersom statsministern misstänks för att vara en KGB-agent. Det vi inte får svar på är vad ambassaddramat och den svenska RAF-gruppen har med mordet att göra. Jag gör en vild gissning här att GW:s ursprungliga tredje del gav det riktiga svaret men stoppades av Piratförlaget; alternativt att Bonniers kom med ett saftigt erbjudande till GW att byta förlag och sedan redigera om sin roman. Det med anledning av att etablissemanget, eller varför inte den svenska säkerhetstjänsten vill förhindra att sanningen om Palmemordet kom det svenska folket till del. Här finns utrymme för spekulationer och flera olika möjligheter. Men det faktum att Palme mördades på grund av CIA- och KGB-kopplingarna är ingen högoddsare, och det är vad GW också vill säga oss i sin trilogi.

Åter till SVT:s Den fjärde mannen. Vilka är de fyra misstänkta Stasiagenterna i GW:s bok? Det jag fått höra genom Säpo-källor är att det fanns starka skäl att misstänka de fyra för delaktighet i attentatet mot den Västtyska ambassaden 1975. Dessutom att de fyra tillhörde STASI:s nätverk i Sverige. Men att en viss Säpochef Tore Forsberg motverkat sådana avslöjanden. Han försökte få åklagaren som var P-G Näss att lägga ned målet mot dem. De fyras akter på Säpo har senare också försvunnit eller plockats bort. Det vill säga: det finns skäl att misstänka att någon inom Säpo:s ledning velat skydda dessa fyra terrorister/agenter och det är också det GW:s andra bok ”En annan tid ett annat liv” handlar om. Den handlar om att den fjärde mannen, som i verkligheten är en kvinna, skulle få en minister-post i den svenska regeringen, trots sin bakgrund i RAF. Den här kvinnan lever idag och jobbar på Sveriges Radio som programchef. Historien är alltså fortfarande känslig, där av mitt intresse för hur SVT kommer att knyta ihop historien. Det vi såg i avsnitt två är att de gör den unga Helena Stein (17 år) till ett offer som blivit lurad att samarbeta med RAF (i verkligheten var hon 22 år). Men det som återstår i tredje delen är att lösa mordet på den ”osympatiske” Kjell Göran Ohlsson! Låt oss invänta det tredje avsnittet i serien.

Till sist: tänk er att dessa personer istället tillhört en högerextrem terror-organisation. Vad hade hänt dem då? Skulle de exempelvis fått jobb på Sveriges Radio och TV?

 

Elle-Kari Höjeberg, SR

Elle-Kari Höjeberg, SR

 

De fyras gäng i GW:s andra bok En annan tid ett annat liv är sannolikt följande personer:

1. Sten Welander – F d SVT producenten och programledaren Göran Elwin.

2. Helena Stein – Kanalchef SR P2 Elle-Kari Höjeberg.

3. Theodor Tischler – Tomas Fischer, finansman och tidigare ägare av förlaget Fischer & CO som idag ingår i förlagsgruppen Lind & CO.

4. Kjell Göran Ohlsson, den mördade byrådirektören på SCB, homosexuell –  vet ej hans identitet.

 

Läs mer om Stasi:s infiltration av RAF och dess kopplingar till Sverige här: http://www.inblick.se/nyheter/2017/06/09/da-terrordomda-nu-samhallstoppar

Länkar o källor till inlägget: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2938&grupp=21081&artikel=5974236

http://www.resume.se/nyheter/media/2014/09/24/sr-chef-pekas-ut-som-terrorist/?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=unspecified&utm_campaign=unspecified

http://www.svtplay.se/video/2553278/den-fjarde-mannen/avsnitt-1

 

I boken ”STASI – The untold story of the East German Secret Police” av John O Kohler, berättas det om kopplingen mellan RAF och STASI. Vittnesmål från RAF berättar att medlemmar utbildades i hemliga läger bland annat i Jemen och på en hemlig STASI bas med namnet OBJEKT 74 i Briesen i Östtyskland. Där tränades de av STASI-specialister i hanterandet av Heckler & Koch maskingevär G3, AK-47 och Smith & Wesson .357 Magnum revolver. Dessutom fick några av dem utbildning i att använda det ryska raketgeväret RPG-7 med vilken RAF senare mördade Deutche Bank chefen Alfred Herrhausen 1989. Förutom vapenträning så utbildades terroristerna i allmänna underrättelsetekniker och skydd. D v s de utbildades till hemliga Stasi-agenter och mördare.

 

God fortsättning, önskar Anders Jallai.

31 Comments

 1. Gäst skriver:

  Tomas Fischer sponsrade väl Ebbe Karlssons privatitredning?

  1. Anders Jallai skriver:

   Ja, det gjorde han. En tanke som slår mig är att STASI gjorde en stor utredning om mordet (Stasiarkivet) och misstanken var att CIA eller den svenska säkerhetstjänsten undanröjt Palme. Kanske hänger det ihop?

 2. Sven Andersson skriver:

  Ingen utom du och Bäckström anser att Ohlsson är homosexuell!

   1. ulf skriver:

    Tror han menar GW mer anger asexuell, alt. Väldigt diskret

  1. Anders Jallai skriver:

   I boken är den mördade homosexuell. Åtminstone tror polisen att han är en i raden av "bög-mord" som skedde i Stockholm vid tiden (1989).

 3. Karl skriver:

  Det verkar onekligen som om att Elle-Kari Höjeberg hamnade på rätt arbetsplats till slut. Alla vet vi ju att oberoende media är ett marxist-leninistiskt träsk, fullt av gamla avdankade diktaturvurmare. Tack Anders för ännu ett utsökt reportage! 🙂

 4. sonny skriver:

  "fyra svenska Stasi-agenter som på något sätt har med Palmemordet att göra. Åtminstone är det den tolkningen jag gör. "
  Den kopplingen ser inte jag, missar jag något?

  1. Anders Jallai skriver:

   GW:s trilogi handlar om Palmemordet och jag gör analysen att del två i serien även den borde ha en koppling till Palmemordet precis som del 1 och 2. Gör inte du?

  2. ulf skriver:

   Denna värld av makt, bekantskapskorruption och u-tjänst är lurig, men också mer bestående än folkvalda. Men utan att ha något svar så dyker frågor upp. -Fischer, stasi, penser, bofors, oups stasi igen? , politiska kontakter, beröringsskräck, hemligstämplar, skyddande av namn, snäva utredningsderektiv, pärmar grävs ner, snubblade i tunnelbanor, övningkörning på kaj, och hur var det med boforschefen? Bilolycka? Och sedan ebbe sponsrad av fischer!? Öh utpressad? Eller något gemensamt för stasi/cia/bofors? Inte vet jag men lite för ihopnystat för att passa gängse öst/väst bilden.

 5. sonny skriver:

  Nej, med risken att verka dum nu men…..kan ju alltid skylla på att jag inte har samma bakgrund som du.
  Hur skulle dessa Stasi agenter kunna ha med Palmemordet att göra, eller missförstår jag dig nu helt?

  1. Anders Jallai skriver:

   Det kan nog bara GW svara på och han gjorde det som bekant inte i sin tredje del som jag beskriver i inlägget. Men varför ha med "de fyras gäng" om de inte har kopplingar till Palme-mordet? Jag har hört från initierat håll att det kan finnas en Stasi-koppling i Palme-mordet, men vet inte hur den ser ut. En gissning är att någon blivit pressad att delta i mordet genom att hota honom/henne med att bli avslöjad som östagent.

 6. Helena skriver:

  Hänger detta ihop med att Stasiarkivet har eller ska förstöras?

  1. Anders Jallai skriver:

   Sverige är ett av de länder med störst begränsningar på Stasiarkivet men även Säpo- och MUST-arkiven. Det borde finnas en anledning. Jag gissar att myndigheterna skyddar sin egen byk. Men det finns även teorier att man omvänt Stasi-agenterna och på så sätt gjort dem till dubbelagenter.

 7. Helena skriver:

  Anders ser du några kopplingar mellan RAF-Stasi och Gladio?

  1. Anders Jallai skriver:

   Inte mer än att Gladio och Stay Behind ofta försöker göra sina attentat som "false flag operationer"; d v s att de lägger skulden på vänsterorganisationer. Det har skett i bl a Italien med Gladio. I Palmemordet har skuld försökt läggas på både RAF och PKK.

 8. Kim skriver:

  som Anders Jallai är inne på är det mycket som tyder på att den tredje boken i trilogin är reviderad.
  I självbiografin Gustavs grabb — berättelsen om min klassresa (2012) på s. 302f skriver Leif GW Persson: "Efter min debut har jag haft mer blandade motiv och fram till dags dato har jag skrivit tio romaner om brott, varav nio som jag gett ut och en som jag bestämt mig för att inte ge ut för den ligger alldeles för nära verkligheten. För att den förmodligen skulle ta livet av den som den handlar om trots att hon inte på minsta vis är inblandad i det brott som den också handlar om."
  Jag tror att det opublicerade manuset handlar om palmemordet och ursprungligen var den tredje boken i trilogin.

  1. Anders Jallai skriver:

   Att boken inte är en naturlig följd på den första och andra delen är uppenbart. Frågan är varför den inte är det? Det kan vara som du skriver. Själv blev jag grymt besviken på den tredje delen då jag upplevde att GW vek ned sig. Den första och andra delen fick pris som bästa kriminalroman men det fick inte den tredje. Redan det märkligt då den var utgiven av Bonniers.

   1. Kim skriver:

    Pengar? Han verkar lätt att köpa ut, bara han får bra betalt.

  2. Gäst skriver:

   Kan det vara Lisbeth Palme han menar ?

 9. Jimmy skriver:

  GW har- sen länge – antytt att Palme-mordet har något av en "Gustav III"-intrig runt sig (med många initierade och t.o.m. till honom själv närstående direkt och/eller indirekt inblandade). Kanske/Antagligen därav hans ambition med sin trilogi – men enligt ditt/ert resonemang så har han alltså fått 'kalla fötter' med den tredje delen, och skrivit en helt annan bok där istället. Det uppstår många 'konspirations-scenarion' när man läser detta, scenarion som också anknyter till dina egna böcker om att det är poliser-säkerhetsfolk-militärer (Stay Behind/Arla Gryning, och även – i förlängningen även hela vägen upp till NATO…), och kanske tillsammans med krafter inom näringslivet som egentligen 'orkestrerade' mordet på vår statsminister. Du har själv först angett landsförrädarspåret som huvudmotiv, men sedan antytt att detta var ett slags 'svepskäl' för att dölja de initiativtagande krafterna – vilka var mer intresserade av att 'styra Sverige' i en annan riktning ("affärsmässigt") än den Palme ville ha. Nu känns det som att landsförrädarspåret kan vara det främsta skälet ändå, eller? Men, kan inte heller låta bli att tänka på t.ex. 'den förvirrade kvinnan' som sonen Rausing var gift och bosatt i London med. Hon tycks också ha haft något slags 'medvetenhet' om vem/vilka som låg bakom mordet (via sin insikt i familjen Rausing; via överhörande av 'delikat' information, etc.), och tog kanske med sig något slags vetskap in i döden? (via sitt knarkmissbrukande liv: för att 'döva'?). Eller ska det bara anses som något slags 'svammel' från en missbrukare som ville göra sig märkvärdig?' Har du någon kännedom om, eller vetskap om 'det spåret' (förutom de som du presenterat i dina böcker, vilka jag läst med stort intresse). En tredje sak: någon trodde ju t.o.m. att du 'vikt ner dig' efter att ha blivit lite 'vag' i speciellt "Nato-agenten" ("Estonia-spåret"), eller att dina böcker skrivits av 'spökskrivare som t.ex. just GW, eller Guillou… Kommentarer kring/om det?

  1. Anders Jallai skriver:

   Hej! Fråga på. Jag har för en gångs skull lite tid över.
   Nej, jag har inte vikt ned mig (ännu). Då skulle du ha sett mig på tidningarnas kultursidor.
   Men gudarna ska veta att jag haft chanser och även tankar på det.

   Om vi tar Nato-agenten så tror jag inte att Estonia sänktes. Det är en ren analys och resultatet av min forskning i ämnet. Som du vet så sitter jag i Estonia-gruppen och har förstahandsinformation i frågan. Men jag erkänner att t o m vi i gruppen inte är helt eniga i den frågan. Det är lätt att skylla allt på Ryssen, vilket ofta görs, men är inte till sanning överensstämmande, så klart. Allt är inte Ryssens fel.

   Palmemordet är komplicerat. Jag tror jag vet vilka som utförde det men jag är inte lika säker på i vems namn de opererade. Underrättelse- och säkerhetstjänsten är en värld av speglar vilket du förstått när du läst mina böcker och jag är inte helt klar med min analys gällande Palmemordet. Men det går säkert att lösa. Allt är möjligt, som bekant men underverk tar längre tid, som någon sa.

   Till sist: Rausing. Ja det är intressant och jag tror att det ligger något bakom kvinnans historia. Det finns personer inom näringslivet som vet ungefär hur mordet gått till. Exakt hur det gått till är det väldigt få som vet. Och så var det också tänkt.
   MVH, Anders.

 10. Jimmy skriver:

  GW har- sen länge – antytt att Palme-mordet har något av en "Gustav III"-intrig runt sig (med många initierade och t.o.m. till honom själv närstående direkt och/eller indirekt inblandade). Kanske/Antagligen därav hans ambition med sin trilogi – men enligt ditt/ert resonemang så har han alltså fått 'kalla fötter' med den tredje delen, och skrivit en helt annan bok där istället. Det uppstår många 'konspirations-scenarion' när man läser detta, scenarion som också anknyter till dina egna böcker om att det är poliser-säkerhetsfolk-militärer (Stay Behind/Arla Gryning, och även – i förlängningen även hela vägen upp till NATO…), och kanske tillsammans med krafter inom näringslivet som egentligen 'orkestrerade' mordet på vår statsminister. Du har själv först angett landsförrädarspåret som huvudmotiv, men sedan antytt att detta var ett slags 'svepskäl' för att dölja de initiativtagande krafterna – vilka var mer intresserade av att 'styra Sverige' i en annan riktning ("affärsmässigt") än den Palme ville ha. Nu känns det som att landsförrädarspåret kan vara det främsta skälet ändå, eller? Men, kan inte heller låta bli att tänka på t.ex. 'den förvirrade kvinnan' som sonen Rausing var gift och bosatt i London med. Hon tycks också ha haft något slags 'medvetenhet' om vem/vilka som låg bakom mordet (via sin insikt i familjen Rausing

 11. Hubert skriver:

  Anders: Vad tror du om Olssons motsvarighet i verkligheten? Ointressant och anonym eller är det han och hans öde som är det verkligt hemliga i historien? Det faktum att du har källor på de tre andra men inte på Olsson kan ju antyda att det är hans identitet som är det som är riktigt intressant i sammanhanget.

  1. Anders Jallai skriver:

   I TV-serien (del 2) antyds att Ohlsson är en Säpo-infiltratör. D v s han rapporterar till Säpo. Det kan vara så logiskt att Säpo konfronterat honom med uppgifter som de fått i kalla-krigs-slutet (1989) och att de fyra fått reda på det genom Stasi/KGB etc och att de därför röjer undan Ohlsson. Min gissning är att de fått hjälp att göra det av Stasi. Som bekant hade Stasi dödspatruller som även verkar ha opererat i Sverige.

   1. Hubert skriver:

    Apropå Stasi… Hur var det med Carl Fredrik Algernon? Röjdes han också av vägen av Stasi? Eller hade han namnat på kant med intressenter i de svenska hemliga tjänsterna? Jag vill minnas att du antyder det sistnämnda i din senaste roman.

 12. Kim skriver:

  Om trilogin ska hänga ihop torde väl Kjell Göran Ohlsson (fiktiv karaktär) vara Palmes mördare. Det framgår i del två att han var avlönad av SÄK, har jag för mig i alla fall. Om Ohlsson agerade på egen hand eller med flera medgärningsmän hade varit intressant att få reda på, men det får vi inget svar på.

 13. Nicke Nyfiken skriver:

  Olof Palme och hans närmaste medarbetare i Socialdemokraterna hade av någon anledning beslutat att förse Stasi med Sveriges samlade kärnvapenforskning. Det handlade alltså inte bara om krutsmuggling till Östtyskland. Detta tipsades till journalisten Cats Falck och krigsmaterielinspektören Carl-Fredrik Algernon som sedermera mördades. Olof Palme förberedde också en lagändring där den svenska polisen skulle tvingas understödja en ockupationsmakt på svenskt territorium, vilket "lustigt nog" skulle ha presenterats i samband med Palmes planerade besök i Moskva.
  Att Stasi eller KGB skulle ha mördat Palme anser jag vara uteslutet. De hade inget att vinna på detta. De som däremot hade allt att vinna på Palmes mord är de som nu gör allt för att hemlighålla Stasidokumentens innehåll, där de avgörande pusselbitarna finns. CIA har Rosenholtzdokumenten i sin ägo. SÄPO har beslutat att förstöra sina Stasidokument trots starka protester från forskare och allmänheten. Och Socialdemokraterna har tillsammans med sina Allianskompisar beslutat att lägga kontrollen av SÄPO under Regeringen, precis som diktaturer brukar göra.
  Grattis Sverige?

 14. Lars_Gunnar skriver:

  Hur mycket påtryckningar och hot får du från etablissimanget med dina publikationer?
  Du namger ju en hel del personer som jag tycker man borde granska närmare, och även åtala om allt är som det ser ut vara, men gissar dom kommer alltid gå fria.
  Lasse

 15. Lars_Gunnar skriver:

  Vet ju med mig att försvarsbloggarna har en typ av lista där man kan se vilka myndigheter och tidningar som besökt sidan, vore intressant om du med kunde fixa det.
  Tycker du gör ett kanonjobb, tyvärr är väl allt precis så ruttet som det verkar vara, är väl därför det inte blir så mycket genomslag på kultursidorna, dom lär väl vara genomsyltade med gamla Stasi agenter, sen är det ju kul att den gamla KGB informatören Guillou utalar sig om Stasi, han om någon borde ju veta.
  Lasse

 16. Ingemar Gustavsson skriver:

  Jag har just sett TV-serien Den Fjärde Mannen och blev förvånad över att jag inte kunde se minsta antydan eller koppling till Palmemordet i filmerna. De ska ju tydligen finnas i böckerna som jag inte läst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *