Anders Jallai

Ursäkta ’bloggtystnaden’ men nu är det ny bok på G!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pivu0-S9Wkk[/youtube]

 

 

 

Hej, nu är det bara timmar kvar innan min nya bok ”Landsförrädaren” har release. Några har tjuvstartat men den släpps officiellt på måndag 18/4 till handeln. Samtidigt kommer ljudboken ut med Reine Brynolfsson som läsare på Earbooks. Några timmar senare släpps pocketversionen av ”Spionen på FRA” på nytt förlag som är Pocketförlaget. Sveriges bästa pocketförlag!

 

Reine Brynolfsson gör en grym tolkning

 

Jag är tacksam för alla som jobbar med mina sorterade bokstäver och ibland osorterade tankar. Jag har mycket att säga och tänker så det knakar men utan administrativ hjälp blir man lätt offer för självgodhet, tunnelseende och överkreativitet. Kort sagt ett missförstått geni. Jag vill tacka mina medhjälpare utav hela mitt hjärta. Ni vet vilka ni är, utan er ingen framgång. All personal på Lind&CO, Earbooks och Pocketförlaget, TACK!

För framgång kommer det att bli – stor eller liten – det spelar ingen roll. För mig är känslan viktigast och den är precis densamma som när vi fann DC-3:an 2003 – med ett annat framgångsrikt team. Det är när hårt arbete möter tur och timing som det brukar ’släppa’. Den här gången har de tre sammanstrålat igen, det är min övertygelse just nu när jag skriver det här, söndagen den 16 april, 2011. Ni får gärna påminna mig om det när jag ligger och blöder i diket om några månader…

 

Spionen på FRA har fått ny kostym av Pocketförlaget. Klicka för större bild.

 

Jag är stolt över det här verket som jag väljer att kalla det. Kanske lite pretentiöst men ödmjukheten får vila en aning just idag. Det här är det bästa jag gjort, till och med jämfört med DC-3 fyndet. Det känns härligt samtidigt som jag vet att det kommer bli svårt att överträffa ’Landsförrädaren’. Men jag har faktiskt en nästan färdig bok till i loppet. Den kommer att smälla den också. Kanske inte lika högt som denna… Vi får se om ett år när tredje och sista delen i min trilogi kommer ut.

Som jag skrev tidigare så är jag jätteglad att Pocketförlaget tagit sig an min första bok, Spionen på FRA. Ni är fullblodsproffs! Jag vill också tacka alla mina hemliga och öppna källor – ni vet också vilka ni är – utan er inga avslöjanden!

Till sist; kära läsare av mina böcker och min blogg – INGET HADE VARIT MÖJLIGT UTAN ER!

 

Tack Niklas (mgd.nu) för ett kanonomslag till 'Landsförrädaren'. Klicka för större bild.

 

12 Comments

 1. //Tobbe skriver:

  Spännande Anders! Ser verkligen fram emot att läsa "del två", har gått o väntat på den länge! 😉

  Omslaget ser lite intressant ut, kan du inte berätta liter om det? =)

  Hoppas få ser många nya intressanta o avslöjande inlägg från dig här på hemsidan nu när boken äntligen släppts?!?

  1. Anders Jallai skriver:

   Ja Tobbe, nu går vi in i andra perioden med Landsförrädaren. Det är ofta där som matcher avgörs… Omslaget är ett flerlagers med bl a en bild på en sovjetisk ubåtsbas i bakgrunden. Det är Niklas Lindblad på Mystical Graden som gjort det. Fantastisk röd färg! Han gjorde även omslaget till Spionen och pocketen.

   1. Keylon skriver:

    BS low – ratoinatily high! Really good answer!

 2. KAKEDASHI skriver:

  Jag går och vankar fram och tillbaka i väntans tider. Far min har beställt boken redan och jag hoppas den kommer snart. Han fick låna din förra bok och den måste ju ha gjort intryck för innan jag hade fått tillbaka den så hade han letat reda på din nya och beställt den.

  Sådana som du behövs Anders, tro inget annat. Någon måste ju in och rota i byken och det tycker jag du gör med den äran. Då jag själv har några pusselbitar i det stora pusslet så är det inte allt för svårt att ta några av dina och lägga i det pusslet. Den bild som jag då anar visar vilket otroligt arbete du har lagt ner, lägger ner och förmodar jag kommer lägga ner.

  Fortsätt ditt arbete så skickar jag en mental "vågen" till dig.

  //KAKEDASHI

  1. Anders Jallai skriver:

   Tack Kakedashi! Tillsammans är vi starka. Den här boken sticker ut och jag är fullt medveten om det men någon måste berätta det många vet. Hoppas att Sverige klarar det och inte bara stoppar huvudet i sanden igen.

 3. Michael Gajditza skriver:

  Stort tack Anders! Jag ska läsa den så snart jag hinner!

  Med vänliga hälsning

  Micke

 4. Tindra-Annette Broström skriver:

  Hej på dig.

  Lycka till med landsförrädararen. Den kommer sträckläsas precis som jag gjorde med den förra. Ha det bra och hoppas du får lite vila och kan njuta av våren och påsk.

  1. Anders Jallai skriver:

   Tack Tindra-Annette! Vi hörs sen. Tar tacksamt emot kommentarer om boken. Glad Påsk!

 5. Sverker skriver:

  Jahapp, det klarnar mer o mer. Det är bara att erkänna att jag gick på den lätte och engagerade mig i försvaret av fosterlandet när Sovjet pekades ut.
  Men jag var ju i gott sällskap, och tydligen är det många som är riktigt sega att inse hur det egentligen förhåller sig, för dom tror fortfarande på falskspelet.
  Ytterligt spännande att skåda framåt nu, när du nu öppnat Pandoras ask.
  Vilka kommer att avslöja sig, genom att förgäves försöka stänga locket på asken?
  Brukar ju vara ett gäng patologiskt giriga typer som tror att dom är "utvalda".
  Och om jag förstår dig rätt, så kommer du att öppna fler askar 🙂
  Som du själv skriver, var vaksam, dom där "utvalda" har INGA hämningar.

 6. Daniel skriver:

  Hej Anders!
  Har precis läst din första bok "Spionen på FRA" och blivit som besatt av Modin och gänget. Ska nu börja med "Landsförrädare". För en som är oinitierad i ditt skrivande, kommer det fler böcker om Modin, eller ska man dra ut på läsandet av denna andra bok?

  Mvh

  Daniel

  Ps. Tack för en helt underbar bok

  1. Anders Jallai skriver:

   Läs långsamt! Tänk på att det tar minst ett år att framställa en bok, he he.
   Skämt och sido, den tredje delen av Trilogin kommer till Valborg och heter NATOAGENTEN.

 7. Lars Grudin skriver:

  Hej Anders!
  Jag har lyssnat på dina e-böcker, Natoagenten och håller nu på med landsförrädaren mycket
  bra. Hur är fördelningen fiction / sanning i böckerna?
  Mvh Lars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *